Wij zijn Meulders & Zoon

Voor alle afbraakwerken heeft Meulders & Zoon een gespecialiseerd machinepark en een 200-tal containers ter beschikking.

In onze eigen centrale produceren we kwalitatieve beton en stabilisé producten. Door de sublieme recyclageprocedure kunnen we onder meer stabilisé op basis van recuperatiematerialen aanbieden.

Het recycleren van materialen vormt een belangrijk onderdeel in onze lange termijnvisie van economisch en ecologisch ondernemerschap.

Meulders & Zoon investeert ook in veiligheid. Wij zijn een VCA**-gecertificeerde onderneming. (VCA**=Veiligheid Checklist Aannemers-certificaat). Al onze medewerkers hebben individueel een opleiding basisveiligheid gevolgd.

w5
Uw specialist in Grondwerk
Grond - en Graafwerken – Containerverhuur – Afbraakwerken – Beton – B-top – Stabilisecentrale – Recycling
Meulders & Zoon biedt totaaloplossingen voor de industrie en particulier, onder meer op het gebied van alle mogelijke grondwerken. Indien gewenst controleren wij gronden en bieden we de mogelijkheid tot het storten, leveren en afhalen ervan.
p3
Uw beton en Stabilisecentrale
In onze eigen centrale produceren we kwalitatieve beton en stabilisé producten. Door de sublieme recyclageprocedure kunnen we onder meer stabilisé op basis van recuperatiematerialen aanbieden. Het recycleren van materialen vormt een belangrijk onderdeel in onze lange termijnvisie van economisch en ecologisch ondernemerschap.

Meulders & Zoon

Onze Firma

Vestigingen Meulders & Zoon

Plein 1

Hier bevindt zich ons eigen werkhuis voor machineonderhoud en machinewerken. Met onze eigen “pressdienst” kunnen we snel en efficiënt eigen flexibels maken.
Op het einde van de werkdag worden hier ook onze voertuigen en kranen gestald.
Onze TOP (tijdelijke opslagplaats onder toezicht van de Grondbank) is ook hier gelegen. Deze tijdelijke opslagplaats wordt gebruikt om grond te stockeren op het eigen bedrijfsterrein en dit volgens de huidige milieuwetgeving. Alle gronden zijn voorzien van een technisch verslag met bijhorend bodembeheerrapport afgeleverd door de Grondbank.

Heistse Hoekstraat 22 Heist Op den Berg

Plein 2

Hier bevinden zich onze burelen en weegbrug. Wij staan steeds klaar om onze klanten verder te helpen. Onze burelen en weegbrug zijn bemand van maandag tot vrijdag van 6u tot 18u.
Ook onze breekwerf en centrale zijn hier gevestigd. Onze centrale dient voornamelijk voor het aanmaken van stabilisé en schraal beton, deze kunnen ook gemaakt worden met recuperatiematerialen (van onze eigen breekwerf).
Op onze breekwerf verwerken en recycleren we materialen afkomstig van onze werven. Ook het storten van materialen door derden kan hier. Ook het afhalen van verschillende CERTIPRO gekeurde recyclageproducten, zoals beton- en menggranulaat, is hier mogelijk

Er bevindt zich hier ook een overdekte opslagruimte van 8000m² voor het verbeteren van grond tot vormgevende bouwstof.

Plein 3

Plein 3 dient voor de opslag van grond en grond met stenen.
Tevens wordt dit gebruikt als bijkomende ruimte voor het stallen van voertuigen, kippers, diepladers en mixers.

Hier hebben wij een ruime stock van regenwaterputten en septische putten in verschillende groottes.

Plein 4

Dit is de stockageplaats van ons ruim aanbod aan containers. Ook het sorteercentrum van het gemengd bouw- en sloopafval is hier gelegen.

In de overdekte hal gebeurt het sorteren, verwerken, stapelen en verpakken van de recuperatiesteen die vervolgens samen met onze andere recuperatiematerialen hier ook worden gestockeerd.

HOOFDACTIVITEITEN

INNOVATIE

Innoverende oplossingen en ideeën

Wij monitoren constant alle nieuwe ontwikkelingen in de bouwwereld en gebruiken ze in ons werk.

UItbreiding machinepark

Wij volgen alle nieuwe wagenpark of machine ontwikkelingen en gebruiken die in ons werk.

Recyclage materialen

Het recycleren van materialen vormt een belangrijk onderdeel in onze lange termijnvisie van economisch en ecologisch ondernemerschap.

VOORBEELD

Aanleg fundering

Play Video

ONZE RESULTATEN

Wij zijn een leidinggevend bedrijf in de bouwwereld.

PROJECTEN
KLANTEN
PERSONEEL

Met Meulders & Zn samenwerken

Uitgebreid bedrijfsnetwerk

Wij staan ​​open voor elke samenwerking met andere bedrijven!
We kunnen langdurige en wederzijds voordelige relaties aangaan en een betrouwbare partner worden.

OUR TESTIMONIALS

v5
Aanleg voetbalterreinen Beerzel project Surmont Kattestraat Beerzel
Surmont
Beerzel
w4-150x150
Working with Highwayz is a pleasure, as working with high-class professionals is always a pleasure. I am completely satisfied with my project. I selected Highwayz…
Heist-Op-Den-Berg
Wegenwerkenen
bb4-150x150
Their reputation is on the highest level and their portfolio speaks for itself. Highwayz is a team of like-minded people who indeed love their job.…
Superheist
Afbraakwerken
k7-150x150
Recyclage van materialen afkomstig van onze werven
Recuperatie
Recuperatiesteen

Wij zijn Meulders & Zn

Wij transformeren uw ideeën en visies in projecten